Kártya-zsönglőr Nimródról tudni kell, hogy van egy gyereke, jó 18 éves. Bár ő tagadja, de már 7 DNS vizsgálatot csináltatott, hogy hátha egyszer kibukik, hogy nem az övé, de az eddigi statisztikák alapján eléggé valószínű. Csak szegény Sárát sajnálom a majom presszó akkori csinos pultoslányát, aki kicsit megőrült, amiért nem vállalja fel a kölykét a haver.

Azt is beszélik róla, hogy életében egyszer hágták meg és abból is mi lett, úgyhogy emiatt kerüli az effajta érintkezést a mai napig.

Nimród fia, aki előtt ott áll az egész élet épp ült 2 haverjával a kocsiban Budapest határában egy tóparton és téptek, mint bözsi nénje '92-ben a tungsram strandon a belépő perforált szélét. Sehol semmi, zsák utca mögöttük, csak szemből jöhetett bárki is, ami be is következett. Állítólag a hal-őr tárcsázott 107et, minek következményében bevillogtak a srácok az út végén kékbe. Igazoltatás, szétkapták őket, meg a kocsit is, hogy van e náluk fű. Szerencsére jól elrakták a full üres csomagtartó közepébe a cuccot, úgyhogy a pékeknek nem sikerült rájönniük, hogy hol a kábítószer. Aztán japánkodtak mint a pearl harbori kámikázék, hogy dobjanak nevet vagy pisi lesz az őrsön az meg ugye szerintük a civil zsebét terheli, csak ugye ez nem így van. A végén nem lett bevitel meg semmi, szerintem csak be akartak cöpizni egy kicsit a rend őrei.

A másik dolog meg ez a március 15. Az egy dolog, hogy ha parkolni akarok a városban bárhol 4 tojás cipelő nyúgdíjjas nyakára kell ráállnom, de hogy még ezek a retkek a nyakamra hozzák a szerveket is az már tényleg sértő dolog. Le akartam dobni a verdát a hősöknél erre magyaráznak, hogy rendezvény van itt nem lehet. Na mondom nyeljenek le ezek is egyben zacskóstúl egy pombert. Lassan már ott tartok, hogy nem elég, hogy szívok a dugóban a suzukis nyálfolyatós debilek miatt, meg hogy parkoló helyem sincs a twingós műkörmös csajoktól, de ha esetleg találok is helyet onnan is több tíz métert kell gyalogolnom....botrányos az egész, komolyan mondom...

A bejegyzés trackback címe:

https://bortonkoszt.blog.hu/api/trackback/id/tr191004569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása