Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sz.Dávid 2009.02.28. 23:57

segédeszköz

Kiakadtam, ez az internet a világ megrontója. Egy szexuális kellékeket forgalmazó bolt weblapjára tévedtem és nem elég, hogy van világító mellkasú és arcú gumicsóka, mer érted ez még nem verné ki annyira a biztosítékot, olyan mint a 90es években az angol diszkók, ott volt mindenki neon. Bár itt is volt próbálkozás de 14évesek körében maximum egy nemrégiben bezárt szórakozóhelyen.

Na, vissza a biztosítékot igazán az esőbugyi verte ki amit, pelenkaként is feltüntettek, de ugye anyagra meg ránézésre, mint a poppinsjakó az ovispulyákon amikor égszakadáskor viszik őket az állatkertbe majmot simogatni. Itt hozzátenném, hogy rendeltetésszerű használata kakiszexre bíztat, és ezzel az eszközzel lehet raktározni a dolgokat. Találtam még itt érdekes dolgokat, pl a régi német alá mondásos szinkronos pornófilmek, természetesen örök akcióban 990ért.

Veretek egy balra elt mert ma még dolgozni is kellene, mint a jómunkás emberek, csak esti műszak van, mert ez nem a putyilov gyár. Valami azt súgja, hogy szép lesz ez az este, úgyhgoy még biztos, hogy megírom, hogy miképp alakult.

A bejegyzés trackback címe:

https://bortonkoszt.blog.hu/api/trackback/id/tr4972591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása