Sz.Dávid 2009.02.16. 14:07

Hétfő

Faszba, olyan vagyok mint a garfield hétfőn, csak én nem fejjel állok a budiban hanem seggel, ma még meglátogatom a gyrosárúst a körúton és kitépem a bachlava mögül, mert egész éjjel fostam a szarjától, de legalább megint emlékeztettem rá magam, hogy miért nem szabad ilyen szemetet enni, úgyhogy csakis normális helyre tegyétek be a lábatokat ha nem akartok széntablettán meg étcsokin élni napokig. De legalább most itthon vagyok és amég nem jön rám megint az inger megpróbálok megosztani még egy dzsokit az éjszakából, Nimród személyében.

Szegény pára azt hiszi, hogy ő a maverick, csak sajnos még a telibevert életben nem nyert kártyán, ennek köszönhetően szép adóságokat halmoz fel napról napra, aztán mi meg húzhatjuk ki a geciből, megkéne már tanulnia, hogy 2,7es lapokra nem nyomja be a százezres nagyságrendű dodót csak azért, mert érzi az erőt mint Luke.

Ettől függetlenül rendes és tisztességes gyerek, még a TB-jét is fizeti, bár állítólag az APEH rajta van mostanság nagyon, hogy miből a 7es bömös, dehát lehet arra hivatkozni, hogy lízingeli. Az elsőszámú bevételi forrása a bolti rablások megszervezéséből van, de ő csak amolyan fehérgallérosként bosskodik aztán küldi a kis indiánokat csokit lopni a tescóba. Hameg nem épp kártyázik vagy bizniszel, akkor úgy mászkál mint egy angol lord akit bözsikirálynő most vágott hátba a pallóssal, azt leszámítva, hogy állítólag nem köcsögbimbó, mint az Elton John, dehát csinálhatja , amég  be nem kerül ő is a hosszában csíkos 4X4es szobába Sándorfalván.

A múltkor mesélte is, hogy rajta volt a para mert hallotta a zsekákat az ajtó előtt ordítozni, úgyhogy már kezdett is kimászni az ablakon, amikor hallotta, hogy berúgnak egy ajtót, ami nem az övé. Ki gondolta volna, hogy a szomszéd marci gyerek a maga 40kilójával szórja a lisztet a kis 15éves gazdag szűkpicsájú kurváknak, csak aztán valaki feldobta. Hm hát igen, feldobás, a legbosszantóbb dolog ezekben a körökben, mert ez egy olyan veszély, amit sajnos nemtudsz csökkenteni normális méretekben...sok itt a köcsög

Na megyek vissza a rötyire, mer begittelek, utálok a wc-n ülni, emlékeztet arra a helyre ahol 3 évig laktam...de legalább ott főztek rám, bár az megint egy másik történet, hogy mi volt a koszt majd megosztom ha jobban leszek.

U.i.: azért a böriburger a gyrosnál lényegesen jobb

A bejegyzés trackback címe:

https://bortonkoszt.blog.hu/api/trackback/id/tr99946468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tompi papa 2009.02.16. 20:12:15

menjél, azt foss a csípősszószukba papi
ha már ilyen bélpoklos vagy
süti beállítások módosítása