Ezer éve nem voltam fenn még ilyenkor, a hó szakad, nekem meg fáj a seggem, szóval ilyen érzés lehet köcsögnek lenni, hát nem kellemes, azon kaptam maga, hogy jobban függője lettem ennek a www-nek mint még anno a gyorsnak, most Dimitríj komáról fogok írni, az orosz striciről.

Ő ugyan nem volt bent velem, de már az oviban együtt vertük a népet homokozólapáttal, már akkor látszott, hogy ez egy komoly barátság lesz, persze amikor jött a ballagás meg a hamuban sült pogácsa (tiszta börtönkoszt) elkerültünk egymás mellől, aztán rá vagy 20évre találkoztunk újra, a kikerülésem után, ő segített vissza integrálódni a társadalomba, azzal, hogy adott melót. Szóval ez a Dimitríj gyerek a legősibb mesterséggel keresi kenyerét, na nem ő pucsít a népligetben a vén geciknek, hanem a csinos koleganői, cserébe Dimitríj védelméért pusztán 80%ot kell neki letenniük a lányoknak(valahogy a kurvák soha nem sírnak adócsökkentés miatt), na és itt jöttem én a képbe, ez a dolog nagyon jól működik, de mivel egy multivállalatot, amit nevezzünk most mondjuk Pom-Pom Kft-nek, nemtud 1 ember szervezni, még akkor sem ha az ő népe találta ki a vodkát, ezért beszálltam mellé társnak, a dolgom körülbelül annyi volt, hogy hallgassam ahogy a román vendégmunkások meg a pedofil nagypapik izzadnak a hölgyeken ( később ebből fejlődött ki a szex telefon), aztán ha a bő 5 perces gyurmázás után nem péjeltek, akkor megjelentem én és a megnyerő magatartásommal rávettem a kedves vendéget, hogy ugyan fizesse már meg a fogyasztását, mert végülis nekünk se ingyér van a dolog, mi lesz a gárék amortizációjával? idővel kitágulnak meg a gravitáció is kikezdi őket, aztán akkor meg már csak kapatáshoz bérlik ki őket.

Ha eddig nem merült fel benned, akkor most kurvagyorsan gondolkodj el rajta, hogy vajon honnan a geciből szedtük a lányokat, mert azért valljuk be, ezeket nem lehet rendelni a donpepéből. A módszer nagyon egyszerű volt, szerencsére az állam szeret gondoskodni az elárvult gyermekekről, legalábbis 18éves korukig, aztán amikor kibasszák őket a kóterből akkor vesszük őket mi a szárnyaink alá, de persze mint ha egy gyárat akarsz nyitni, nem elég ha van fröccsöntő géped, amivel játékkatonákat készíthetsz, valahova be is kell azt baszni, vagyis kell egy hely ahol dolgozhatnak, na ez a húzósabb része, általam olyannyira kedvelt Budapest már fel van osztva rég területekre és ezeket lehet adni, venni, persze erre a bizniszre is ráteszi a bélyegét a gazdasági válság meg ilyenek, úgyhogy azt tanácsolom a kedves olvasónak, hogyha valaha akar ilyen boltot, hát akkor most tegyen érte, csak legyen sok félretett uzsipénze, mert mondjuk rákospalotán a szemétégető mögött egy lány helye durván 5 misibe fáj, de ellehet hinni, hamar visszajön, de ha komolyabban akarjuk csinálni és mondjuk a városba küldenénk a hölgyet örömet okozni akkor ott a helypénz az akár a kétszerese is lehet.

Szóval innen is kösz Dimitrij, hogy gondoltál rám és segítettél, hogy ne kelljen 4-6ossal járnom reggel8ra melózni a faszsetudja, hogy hova.

A bejegyzés trackback címe:

https://bortonkoszt.blog.hu/api/trackback/id/tr26948193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása