Sz.Dávid 2009.02.18. 22:41

Böribolt

Bent a kedvenc intézményünk a börishop volt, lehetett benne venni minden jót, balatonos képeslapot '72ből, már rozsdás sportszeletet megfakult csomaggal és persze volt még pirosmarlboro is meg 10es zsepi. Ezek a boltok nagyobb haszonkulccsal dolgoznak, mint bármelyik télivásáros kürtöskalács sütő palóc. Amikor még a kalickában voltam a tizes zsepi 200forint volt, na ebből lehet következtetni, hogy mi is van.

A fogkefét el is felejtettem mondani, mer az is van, namár most benn előbb lett nagy divat ez a fiszimfaszom testmódosítás, amit sokpénzért csináltatnak maguknak a kiskölykök csak bent az originált nyomják, a sok telepi indián golyókat csinál a fogkeféből és beszúrja a farokbőre alá, aztán sír mint bambi a borsspraytől ahogy a dokibá kipakolja, ezt a dolgot arra tudom mondjuk visszavezetni, hogy fogat ezek nem mosnak, a wct meg nem sikálják a kefével mer gondolják az cigánymunka, úgyhogy ez maradt nekik.

A bejegyzés trackback címe:

https://bortonkoszt.blog.hu/api/trackback/id/tr85951813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása