Jávor kérésére dobok csontot, hogy milyen is a böri.

Bent fontos, hogy csak akkor fogadnak el, ha tudsz valamit, akár a konyhán dolgozz, tetoválni tudj, megüsd a ratyikat akik betalálnak vagy akár jogi segítséget tudj nyújtani. Akármennyire hihetetlen én az utolsóhoz tartozom, tekintettel arra, hogy egy diplomáját nem nagyon hasznosító jogász volnék.

A konyhásokban az a jó, hogy lopták a szar kolbászt mint barom aztán lehetett cserélgetni cigire meg szívességekre. A legjobb tetováló meg a komplexumban a pókember volt. Na nem onnan jött a neve, hogy tapadt a falra, max ha nekibaszta valaki, de akkor is lecsúszott. Az igazi oka, hogy ezt a nevet kapta az, hogy egyik kezén sem volt középső ujj és ezért úgy nézett ki mint az a cicaruhás ratyi amikor hálót lő. Persze az öreg patronja már rég elfogyott, tekintettel a 70évére amiből 25öt bent töltött.

Vannak bent igazi állatok, volt valami cigány gyerek aki a kis kurvájával egy lányt halálra vertek meg kiverték a fogait mert szép volt és féltékenykedett a ribanc rája, aztán meg elásták az avarba összel. Csak arra nem gondoltak, hogy szegény pára szaglani fog. Volt bent a haverom a Süti, szép bikanyak, ő is az éjszakában melózott, csak aztán egyszer politikus fejét verte be. Ennek ellenére nagy volt az igazságérzete, aztán amikor az olajos gyerek ezzel dicsekedett szépen összeszurkálta egy kiskanállal, bele is döglött a gecije.

Volt egy másik sztori is bent, azt is retkesképű csinálta, az az anyja fejét csapta le baltával, de nem ám az élével, hanem lappal, gondolom berágott, mert nem volt kakastöke pörkölt ebédre, aztán állítólag még focizott vele. Most hogy bele gondolok, lehet csak nem tudott labdát lopni a tescoból mert túl nagy volt aztán keresett valamit, ami hasonló arányokkal bír. Őt is elkapták, mert azért bent azt aki az anyját bántja meg azt aki gyereket zaklat pofáncsapják ráccsal aztán a budiba fojtják.

Most így egyenlőre ennyi, ha kell még dobhatok hasonló dolgokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://bortonkoszt.blog.hu/api/trackback/id/tr93981638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meetyouinthesky 2009.03.04. 21:29:26

Köszi:D Jöhet még. Tetszik a stílus, jó olvasni:D
süti beállítások módosítása