Sz.Dávid 2009.02.17. 17:27

Ciprusi boltolás

Ez a dolog egy még ma is elviekben működő biznisz, csak kapcsolat kell hozzá kint Cipruson, elmagyarázom hogy mi kell ahhoz, hogy jólegyen, meg hogy hogyan is működik, meg csatolom a mi sztorinkat, amit elekkel éltünk át.

Maga a boltolás a pénzváltásról szól, itthon a ciprusi font kábé 400forint körül mozog, viszont ha kinn akarsz váltani akkor 700ér kapod meg, mert mesterségesen felértékelték, hogy ha elfogy kit a pénzed ot válts(nemnehéz kifogyni a dellából, mivel 2 fontot kérnek egy dobozos kóláér..rablás ugye? de emiatt jöttem rá egy nyaralás alatt, amíg a többi paraszt homokvárat épített meg alagutat ásott alá és szopta a kisujját, hogy 10év alatt összerakta a pénzt, hogy kijusson aztán holnap már megy is vissza a fapados gépe, amire negyedik osztályra váltotta a jegyet 990ért, hogy milenne, ha itthon megvenném a valutát kint meg váltanám ropogós forintra, dollárra jenre pengőre vagy szarse tudja, csak kellett egy bankos csóka aki nagytételben vált, mint állomásfőnök a mávnál, Elek cimbi épp kapóra jött a bankár ismerőseivel, úgyhogy hónom alá csaptam a 40kilós cimbit és egy táska fonttal elindúltunk kifelé a szigetre, amikor megérkeztünk és kiléptünk az üdülőparadicsomból, rájöttünk, hogy itt sem eszik midnenki tejfölös lángost, Nikóziában a törökök ki is téptek minket a kocsiból, mert azthitték görögök vagyunk. De a diplomáciai gondokba ne menjünk bele a lényeg, hogy megúsztuk, váltottuk a pénzt forintra átszámítva, a haszon 10%át meg letettük a vigyori ATM gyereknél, csak hogy érezze, hogy fontos a társadalomnak, aztán amikor meg másfélszereztük a pénzünket 1 nap alatt gondoltuk kirúgunk a hámból, teszteltem a kagylót életemben először és utoljára mer le is tört a fogam attól a szartól, aztán miután úgyéreztük, hogy már kellő mennyiségű szeszt elfogyasztottunk hazajöttünk. Szóval ha valaki érez magában egy kis vállakozószellemet akkor hajrá madárkáim...

A bejegyzés trackback címe:

https://bortonkoszt.blog.hu/api/trackback/id/tr44948921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása