Sz.Dávid 2009.02.16. 16:40

Még mindig fosok

Mivel még mindig kivan a belem, ezért mesélek egy kicsit mostmár tényleg a börtön kosztról, meg egyáltalán a büntetésvégrehajtási intézetekről, hamár ez a címe ennek a www-nek.

Kezdeném a böriburger alapanyagával, a tehénnel, igen itt van tehén, adja szorgosan a tejet is, kb 3 annyit, mint a sztenderd milkaboci a sok hormoninjekciónak köszönhetően, plusz tegyük hozzá, hogy tiszta genny a tej amit kiad, oké az ember a börtönbe nem nyaralni megy, de nem is meghalni mint a nagy néger a tom hanks filmben(asszem halálsoron a címe) bent nem sok esélye van az embernek két ellenkező nemű lény közti szexet látni, úgyhogy epekdeve figyeltük mikor jakab a bika megcsinálja a teheneket, ilyenkor a retkes geci dakoták pár cellával odébb élvezkedtek mint a kurvaisten. Szóva amikor eltelik az X hónap a tehén és jakab a bika közti románc után megindul a kistehén kijövetele, az a baj, hogy a sok hormoninjekciótól amivel televerik a tehenet a kistehén akiről feltehető hgoy jakab ugyanúgy megfogja csinálni akkora mint egy ház, ami miatt adódik, hogy a muter szabályosan szétszakad, na és ebből lesz a böriburger...megkóstolnátok mi? 

A másik dolog a köcsögölés amit imádok hallgatni meg nézni a filmeken, hogy első napodon valami nagydarab kan felhúzza a jeggyűrűdet a faszára(értsd: seggberak), na ez nemígy van, vannak bent köcsögök, mármint valódi buzik, azokat meg is pakolja a többi buzi, de nem jellemző, sokkal jellemzőbb hogy a segged helyett a testi épségedet kell félteni, mert ha bemész mint az utolsó szamuráj akkor nem ketten szednek szét hanem tizen, ha annyi se fektet meg akkor meg mégtöbben, de valljuk be ekkora ninja nincsen ebben a kurva gyerekmesében.

A bejegyzés trackback címe:

https://bortonkoszt.blog.hu/api/trackback/id/tr21946772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása